Adana Demirspor’da Samet Aybaba ile yollar ayrıldı

Süper Lig’e yaptığı büyük transferlerle başlayan Adana Demirspor’da beklenen gerçekleşti ve teknik direktör Samet Aybaba yönetime istifasını verdi.

SPOR 29.08.2021, 14:58 30.08.2021, 09:45
Adana Demirspor’da Samet Aybaba ile yollar ayrıldı

Samet Aybaba, Başkan Murat Sancak ile görüşerek takımda gerekli enerjinin yakalanmadığını ifade edip istifasını verdi ve verdiği istifa da yönetimce kabul edildi.

“Hangi oyuncuyu 55’te çıkartırsan sana tepki verir”

Başkan Murat Sancak yapmış olduğu açıklamada Samet Aybaba ile yolların ayrıldığını ifade ederek yeni bir teknik direktör arayışına girdiklerini duyurarak şunları söyledi:

“Hangi oyuncuyu 55. dakikada oyundan çıkartırsan sana tepki verir. Balotelli üç maçta da oyundan çıkartıldı. Tepkisini öyle ifade etti. Bu ayrılığın altında başka bir sebep aramaya lüzum yok. 3 maçta elde edilen 2 puan bizleri böyle bir karar almaya götürdü. Samet Aybaba ile karşılıklı görüşerek yolları ayırdık. Kendisine emekli için teşekkür ediyoruz. Görüşmüş olduğumuz yabancı ve yerli hocalar var. En kısa sürede açıklayacağız. 3 hafta sonra bu kararı almaktansa bu hafta almanın daha mantıklı olacağını düşündük.” dedi.

Kulüpten resmi açıklama geldi

Sancak’ın açıklaması sonrası kulüpten de resmi bir açıklama paylaşıldı ve Aybaba ile resmi olarak yolların ayrıldığını ifade edilerek teknik adama teşekkür etti.

Younes Belhanda ve Mario Balotelli ile sorun yaşayan Samet Aybaba, iki oyuncunun da mevcut performansından mutluluk duymadığını söylemişti.

Yorumlar (0)