Adana Demirspor, Trabzonspor'un eski oyuncusu ile anlaştı!

Süper Lig'de yeni sezonda ligi üst sıralarda tamamlayarak Avrupa bileti almak isteyen Adana Demirspor, daha önce Trabzonspor ve Galatasaray'da da forma giyen bir futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

SPOR 24.06.2022, 20:30 25.06.2022, 16:26 Hakan Öksüz
Adana Demirspor, Trabzonspor'un eski oyuncusu ile anlaştı!

Süper Lig'de geçen sezon Avrupa kupaları hedefiyle sahaya çıkan Adana Demirspor, beklentileri karşılayamamıştı. Sezonun son bölümünde peş peşe puan kayıpları yaşayan Adana Demirspor, topladığı 55 puanla ligi 9'uncu sırada tamamlamıştı.

Orta sahaya güçlü takviye!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 2022-2023 sezonunda hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirtti. Kadrosunda Mario Balotelli gibi bir futbol yıldızını da barındıran Adana ekibi, yeni sezon öncesi eksik bölgelerini tamamlamak için girişimlerini hızlandırdı. Orta sahasını güçlendirmek isteyen Adana Demirspor, Süper Lig'i yakından tanıyan bir futbolcu ile anlaşma sağladı.

Badou Ndiaye ile 3 yıllık anlaşma yapıldı!

Yeni transferleri sezon öncesi kampına yetiştirmek isteyen Adana Demirspor, bir dönem Galatasaray ve Trabzonspor'da da top koşturan Badou Ndiaye'yi kadrosuna kattı. 31 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllığına anlaşan Adana ekibi, imzayı da attırdı. Senegalli orta saha oyuncusu, Türkiye'ye döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

Türkiye'de 2 kupa kazandı

Önceki sezon Yunanistan ekibi Aris'te forma giyen Senegalli futbolcu, Türkiye Süper Ligi'ni yakından tanıyor. Daha önce Osmanlıspor, Galatasaray, Trabzonspor ve Karagümrük'te top koşturan Ndiaye, 2018-2019 sezonunda Galatasaray ile lig şampiyonluğuna ulaşmıştı. Ndiaye, sonraki sezon Trabzonspor ile de Türkiye Kupası'nı havaya kaldırmıştı.

Yorumlar (0)