Acun ve Hull City kulübü Antalya galasında bir araya geldi

FIFA Dünya Kupası nedeniyle ligler iptal edilince Acun Ilıcalı sahibi olduğu Hull City kulübünü Antalya’ya kampa götürmüştü. Ilıcalı, düzenlediği gala yemeği ile Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, futbolcular ve takımın sponsor firmalarıyla bir araya geldi.

SPOR 03.12.2022, 10:50 04.12.2022, 11:19 Hanife
Acun ve Hull City kulübü Antalya galasında bir araya geldi

FIFA Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Hull City'nin,  Antalya Belek Turizm Merkezi'nde kamp yaptığı otelde gala yemeği düzenlendi.



Kulübün sahibi, Türk iş insanı Acun Ilıcalı, Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, futbolcular ve takımın sponsor firmaları galada buluştular.



Burada açıklama yapan Ilıcalı,  Antalya kampının oldukça verimli geçtiğini belirterek kulübü alırken önce kendisine sonra sevenlerine güvendiğini ifade etti.  Bu yolculuğa hep beraber çıktıklarını söyleyen Ilıcalı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sizin destekleriniz bizi çok mutlu ediyor. Hepinizi ailemizin bir parçası olarak görüyorum. Bu takımı hak ettiği yerlere getireceğiz. İleri ki yıllarda hocamızla Premier Lig'e çıkarsak, beraber yürümemiz hiçbir zaman unutulmayacak." 



Yarın Antalya’da  Hull City, Trabzonspor ile yapacağı hazırlık maçı  saat 16.00'da karşı karşıya gelecek.

Yorumlar (0)