Acun, İngilizlere Türk bayrağı açtırdı 

Acun Ilıcalı’nın satın aldığı İngiliz futbol takımı Hull City’nin taraftarları, dünkü Everton maçında Türk bayrakları açtı. O anlarda Ilıcalı’nın keyifli hali gözlerinden okundu. 

SPOR 09.01.2022, 15:05
Acun, İngilizlere Türk bayrağı açtırdı 

Geçtiğimiz senelerde Hollanda’nın Fortuna Sittard takımını satın alan ancak umduğu başarıları bulamayan Acun Ilıcalı, gözünü İngiltere 1. Ligi’ndeki Hull City’e çevirmişti. Bir süre önce bu futbol takımını da satın alan Ilıcalı’nın hareketi Türkiye’de büyük yankı uyandırmıştı. Satış işlemlerinin tamamlanmasının ardından takımına yeni hoca arayışlarına girişen Ilıcalı’nın bu görevi “kankası” Şota Arveladze’ye vermesi beklenirken dün ilginç bir olay yaşandı. 



İngilizler Acun’u Türk bayraklarıyla karşıladı 

FA Cup maçına çıkan Hull City’nin dünkü rakibi Everton’du. Tribünden maçı takip eden Acun Ilıcalı’ya İngilizler duygusal bir sürpriz yaparak Türk bayrakları açtılar. Maç sırasında zaman zaman “Acun, Acun” sloganları da atan taraftarların yanı sıra maçı stattan değil de eğlence mekanlarından takip eden taraftarlarda da aynı Acun Ilıcalı ve Türkiye coşkusu görüldü.  



Yorumlar (0)