Acun Ilıcalı yeni bombayı patlattı: Satın almayı düşünüyorum

Hull City takımının sahibi Acun Ilıcalı, bir futbol kulübü daha satın alacağını açıkladı.

SPOR 09.12.2022, 15:55
Acun Ilıcalı yeni bombayı patlattı: Satın almayı düşünüyorum

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, futbola olan ilgisiyle de tanınıyor. Ilıcalı Championship'te mücadelesini sürdüren Hull City takımını satın almıştı.

Hull City satın alımı sonrasında altyapıya önem vereceğini ifade etmiş ve bu yönde çalışmalar yapacağı bilgisini paylaşmıştı.

Önce Jacob Greves, Keane Lewis Potter ve Jarrod bowen gibi genç oyuncuları A takımına çıkarmayı düşünen takımın patronu Ilıcalı, futbol dünyasında yeni yatırımlar gerçekleştirmek istiyor.

Acun'dan yeni bir proje

Acun Ilıcalı, Hull City projesine destek verecek yeni bir proje için hazırlanıyor. Acun, ligde bir kulüp daha satın almak istiyor.

Acun Ilıcalı'dan konuya ilişkin açıklama

Konuya dair Daily Hull'a yaptığı açıklamada Acun Ilıcalı, "Fikrim genç yeteneklerimizi geliştirmemize yardım edebilecek başka bir takım daha almak. Bunu başarıp gençlerimize yardımcı olacak bir takım ve ligde genç olan birkaç oyuncuyu daha kadroya dahil etme amacım var. Rekabetçi maçlarda kendilerini geliştirip daha yüksek seviyelere çıkmak için yardımcı olurlar. Bu benim hayalim ve bunu yapmaya çalışıyorum. Umuyorum ki yapabiliriz." dedi.

Yorumlar (0)