Acun Ilıcalı rotasını İngiltere'ye çevirdi! Klüp satın alacak

Hollanda Ligi takımlarında Fortuna Sittard'ın sahibi olan Acun Ilıcalı,  İngiltere'den bir kulüp satın alma ihtimalinin olduğunu açıkladı.

SPOR 29.01.2021, 10:34 30.01.2021, 14:02 Hanife
Acun Ilıcalı rotasını İngiltere'ye çevirdi! Klüp satın alacak

Medya patronu Acun Ilıcalı YouTube kanalında katıldığı bir söyleşide Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard'a ek olarak İngiltere’den de bir kulüp satın almak istediğini açıkladı.

"Yardımcı hocadan elektrik aldık"

Hem medya patronu hem de Hollanda takımı Fortuna Sittard'ın sahibi olan Ilıcalı,  takımına ilişkin verdiği bilgide, "İlk 5 -6 hafta sonuncuyduk. Hocayla görüş ayrılığına düştük ve yolları ayırdık. Yardımcı hoca ile konuşurken, hocadan bir elektrik aldık ve bizimle aynı görüşte olunca adama bir şans vermemiz gerekti. Fortuna Sittard'da hedefimiz 12. olmaktı, Şu anda 11. Sıradayız” diyerek çok iyi gittiklerini ve artık yeni bir hedef bulmaları gerektiğini dile getirdi. 



"Acayip mutluluk verici"

Yardımcı hocaya şans verilmesi ile seyrin değiştiğini belirten Ilıcalı, “Takım onu yeniyor, bunu yeniyor. 7 maç, 5 galibiyet. Hollanda'da forma göre lig lideriyiz. Acayip mutluluk verici.” dedi.

Ilıcalı, futbolda ekonomi çarkının nasıl döndüğünü ise şu sözlerle anlattı:

“Ülke ekonomisi çok yüksek olsa bile, futbolda nüfus diye bir çarpan var, onun üzerinden bir ekonomi dönüyor. Hollanda 12, 13 milyonluk nüfusuyla ancak Türkiye'nin yakınına yaklaşabiliyor."



"İngiltere'den bir takım alma ihtimalim var"

İngiltere'den bir takım alma ihtimalinin olduğunu açıklayan ünlü medya patronu Ilıcalı, “Premier Lig'e çıkma adayı olan bir takım olabilir. İngiltere'de maç seyret, hayatın değişir. O maçlar, seyirci falan... İnanılmaz bir şey." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)