Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin bir yıldızına daha kancayı taktı: Anlaşma tamam!

Acun Ilıcalı’nın kulübü Hull City, Fenerbahçe’nin Yunan yıldızı Dimitrios Pelkas'ı kadrosuna katmak istiyor. Fenerbahçe ile anlaşma sağlayan İngiliz temsilcisi, Yunan oyuncunun kararını bekliyor. 

SPOR 15.08.2022, 11:49 15.08.2022, 16:39
Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin bir yıldızına daha kancayı taktı: Anlaşma tamam!

Transferin hareketli kulüplerinden Fenerbahçe'de, takımdan ayrılacak oyuncular yavaş yavaş netleşmeye başladı. Bu kapsamda oyuncularına gelen teklifleri değerlendiren Fenerbahçe yönetimine, Dimitris Pelkas için Hull City'den teklif geldi.

Acun’un takımı Pelkas’a talip oldu

İngiliz ekibi Hull City, sarı-lacivertlilerde kadroya giremeyen 28 yaşındaki Yunan orta saha futbolcusu Dimitrios Pelkas'a talip oldu.

Yunan oyuncunun transferi için iki kulüp anlaşma sağladı. Son kararın Pelkas'a ait olduğu açıklandı.

2.2 milyon euroya transfer olmuştu

Yunan futbolcu, iki sezon önce Erol Bulut döneminde 2.2 milyon euro karşılığında Paok'tan transfer edilmişti. Fenerbahçe ile 67 maçta forma giyen Yunan futbolcu, bu karşılaşmalarda 13 gol 8 asistlik performans gösterdi.

Jesus'un gözüne giremedi

Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'ye dönmesinden sonra Pelkas'ın da performansında düşüş oldu. Yunan futbolcu, 2021-2022 sezonunda 33 maçta yalnızca 5 gol atabildi ve asist yapamadı. Bu sezon ise Jorge Jesus'un gelmesiyle birlikte formaya hasret kalan Pelkas, 5 resmi maçın hiçbirinde forma giyemedi.

Yorumlar (0)