Acun'dan Mesut Özil atağı: İngiltere yolcusu mu?

İngiliz ekibi Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı'nın, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil'i transfer etmek için kollarını sıvadığı iddia edildi.

SPOR 04.04.2022, 20:14 05.04.2022, 09:22 Hakan Öksüz
Acun'dan Mesut Özil atağı: İngiltere yolcusu mu?

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda İngiltere Championship takımı Hull City'yi satın almıştı. Kulübü satın alır almaz harekete geçen Ilıcalı, yeni takımının başına, Türk spor camiasının yakından tanıdığı Şota'yı teknik direktör olarak getirmişti. 

Şota'nın takımın başına gelmesiyle peş peşe galibiyetler alan Hull City, daha sonra vitesi düşürmüş ve kötü bir dönem geçirmişti. Son 5 maçında sadece 1 galibiyet alan Hull City, 41 puanla 20'nci sırada yer alıyor.

Mesut, İngiltere'ye mi dönecek?

Kötü skorlara ilişkin konuşan Acun Ilıcalı, "Bu takımı biz kurmadık. Gelecek sezon için sürprizler var. Flaş bir golcüyü kadromuza katacağız." demişti. Acun Ilıcalı'nın Hull City'ye transfer edeceği ismin, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil olacağı kaydedildi. Dünyaca ünlü Türk asıllı Alman yıldızın, yeni sezonda Hull City forması giyeceği ileri sürüldü.

İddialara göre görüşme olumlu geçti!

Acun Ilıcalı'nın, hem Fenerbahçe yönetimi hem de Mesut Özil ile arasının iyi olması, bu iddiayı güçlerinden kanıtlardan biri olarak gösterildi. Gelen bilgilere göre Mesut ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği aktarıldı. 

Daha önce Fenerbahçe'de forma giyen Allahyar ile anlaşma sağlayan Hull City, 20 yaşındaki forveti kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe'nin son haftalardaki formda ismi olan Miha Zajc'nin de Hull City'ye gideceği iddia edilmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

Yorumlar (0)