Abdullah Avcı: Kazanmaktan başka çaremiz yok!

Dev derbide Galatasaray'ı sahasında ağırlayacak olan Beşiktaş'ın tek hedefi galibiyeti yaşamak. Teknik direktör Abdullah Avcı, yapmış olduğu toplantıda, "Kara bulutları dağıtmak istiyorsak kazanmaktan başka çaremiz yok. Yeniden güven kazanıp çıkışa geçmek bizim elimizde" dedi.

SPOR 27.10.2019, 11:32
Abdullah Avcı: Kazanmaktan başka çaremiz yok!

Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde istediği başarıyı yakalayamayan Beşiktaş'ın şu an tek hedefi Galatasaray derbisi. Karşılaşma için planlarını yapan Abdullah Avcı, futbolcular ile yapmış olduğu toplantıda galibiyet yaşamak istediğini belirtti. Büyük bir fırsatın ellerine geçtiğini vurgulayarak, ""Kara bulutları dağıtmak istiyorsak kazanmaktan başka çaremiz yok. Yeniden güven kazanp çıkışa geçmek bizim elimizde. Taraftarımızı yeteri kadar üzdük. Sahaya yüreğimizi koyarsak başaramayacağımızı hiçbir şey yok." ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş'ta moraller yerine geldi

Siyah-beyazlılar, Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yeni yönetim, karşılaşma öncesinde oyuncuları motive etmek için Ümraniye'de kampa girdi. Tüm futbolcuların alacakları ödenirken, derbi için de özel bir prim ödemesi yapılacak. Tğm bunların ardından morallerin yerinde olduğu belirtildi.

Yorumlar (0)