Abdullah Avcı, resmen Trabzonspor'da!

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile resmî olarak anlaşma sağladı. Teknik adamın 2,5 senelik sözleşmeye imza attığı öğrenildi. 

SPOR 10.11.2020, 14:25 10.11.2020, 15:19
Abdullah Avcı, resmen Trabzonspor'da!

Trabzonspor, Süper Lig'in yeni sezonuna kötü başlanması üzerine İngiliz teknik adam Eddie Newton ile yolları ayırmıştı. Bordo-mavililer, sonunda teknik direktör krizini çözdü. 

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile anlaşma sağlayarak 2,5 senelik sözleşmeye imza attı. Karadeniz ekibi, tecrübeli teknik adam ile sağlanan anlaşmayı KAP'a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) iletti. 

KAP'ta (Kamuyu Aydınlatma Platformu) yer alan açıklamada, Trabzonspor'un Abdullah Avcı ile 2,5 senelik anlaşmaya vardığı ifade edildi. 

Tecrübeli teknik adama Süper Lig'in 2020-2021 sezonu için 5 milyon lira garanti ücret, 2021-2020 sezonu için 6.5 milyon lira garanti ücret, 2022-2023 sezonu için ise 8.5 milyon lira garanti ücret verileceği kaydedildi. 

Bordo-mavililerin yeni teknik direktörü olan Abdullah Avcı, bir gün önceden teknik ekibini Trabzonspor'a yollayarak, antrenman programını oluşturmalarını ve sahalarda gereken incelemeleri yapmalarını istedi.

Tecrübeli teknik adamın ekibinde Egemen Korkmaz, Ekrem Özerk Tufan, Caner Erol, Orhan Ak, Haluk Güngör ve Yaşar Çevikel gibi isimler bulunuyor.

Abdullah Avcı'nın, Karadeniz ekibinde millî takım arasını değerlendirmeye çalışacağı öğrenildi. Trabzonspor, Süper Lig'in 9'uncu haftasında BB Erzurum ile mücadele edecek. Böylece bordo-mavililer, Abdullah Avcı'nın hocalığında ilk karşılaşmasına çıkmış olacak. Deneyimli hoca ile yeniden Süper Lig'in üst sıralarına tırmanmak için mücadele edilecek.

Yorumlar (0)