"Abdullah Avcı isterse 3-5 maç ona yardımcı olurum"

A Millî Takım teknik direktörü Şenol Güneş bugün düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SPOR 07.10.2019, 14:27 07.10.2019, 16:05
"Abdullah Avcı isterse 3-5 maç ona yardımcı olurum"

A Millî Takım teknik direktörü Şenol Güneş bugün düzenlenen basın toplantısında,"27 kişi açıkladık, Dorukhan ciddi bir sakatlık geçirdi, geçmiş olsun, Allah şifa versin. Abdülkadir, Cengiz, Hasan Ali de aynı şekilde sakat. Onlara da Allah şifa versin. Arnavutluk ve Fransa maçları önemli. İki farklı takım. Fransa grubun favorisi, onlarla grup birinciliği maçı oynayacağız. Hedefimiz kazanmak.Tüm Türkiye'nin gurur duyacağı, mutlu olacağı bir milli takım yaratmaya çalışıyoruz. Ekip havası, aile havası var şu anda. Ülkemizi iyi temsil ettiğimizi düşünüyoruz" 

"Bizim için de sürpriz oldu"

suat serdar ile ilgili görsel sonucu

Şenol Güneş: "Suat Serdar için görüştük, babası ile de görüştük. Olumsuz bir düşüncemiz yoktu. Suat, Türkiye için oynamaya hazırdı, evraklarını gönderecekti, bekliyorduk ama Alman Milli Takımı'nı seçti. Bizim için de sürpriz oldu" 

Başarılı teknik adam açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Kadıköy'de acıyı çeken benim. Az çektik, çok çektik! Olay kapandı gitti. Fenerbahçe'nin her maçına gidiyorum, çok da güzel karşılanıyorum. Benim, Kadıköy'de bir sorunum yok

"Abdullah Avcı isterse ona yardımcı olabilirim"

Ne yaptığınızı zaman gösterir ama o ifadeler bana söylenmiş ifadeler değildir. Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın içerisindeki durumu anlattı ve bana saygısızlık yapacak biri değildir. Abdullah Avcı hep mutlu olsun, gülsün, beni hatırlamasın. Abdullah Avcı isterse ona 3-5 maç yardımcı olurum, duygu kırılması yaşamış! Büyük kulüplerde bu tarz şeylerin yaşanması normal. 

"Caner'i şu an millî takım için düşünmüyoruz"

Resim

Caner Erkin istikrarsız gidiyordu, hücum olarak iyi maçları vardı. Abdullah Avcı, Caner'in sorunlarını hallettiği zaman Caner çok faydalı olur. Bunu başkan da biliyor. Şu an Milli Takım için düşünmüyoruz ama yarın olabilir. Burak Yılmaz şu ana kadar beklediğimin çok altında kaldık. Cenk de antrenmana çıkıyor ama oynamıyor. Burak da hazır değil, Cenk de hazır değil. Burak da Cenk de benim inandığım oyuncular ama inandığınız oyuncuları her zaman oynatır mısınız, bakacağız. Deniz Türüç transfer sonrası biraz sallandı ama özünde iyi bir futbolcu, toparlayacak. Deniz, Cengiz Ünder tipinde bir futbolcu. Stoperde şu anda fazlamız var, çok da iyi oyuncularımız var. Bazı oyuncuları almadığımız zaman, Milli Takım'da düşünülmüyor anlamına gelmemeli. Her futbolcu bizim için değerli ve hepsini inceliyoruz. Kulüp formasıyla gelmek yerine maça milli forma ile gelin. Bir ailede bir baba, çocuklarının hepsini kucaklar. Kırmızı-beyaz güzel bir renk.  EURO2020'ye kalırsak sonra uzun uzun açıklama yaparız. Abdullah Avcı'yı da alır getiririz buraya birlikte konuşuruz. "

Yorumlar (0)