Abdullah Avcı için tehlike çanları çalmaya başladı!

Braga karşılaşmasında istifa tezahüratları alan Abdullah Avcı’ya taraftarlar, Galatasaray derbisinde Vodafone Park’ta son kez destek olacaklar. Karşılaşmadan galibiyet alınırsa yola devam edilecek. Ancak kötü bir sonuç alınırsa Abdullah Avcı'nın Beşiktaş kariyeri sona erebilir.

SPOR 26.10.2019, 09:22
Abdullah Avcı için tehlike çanları çalmaya başladı!

A Millî Takım'da teknik direktörlüğe başlayan Şenol Güneş’in yerine Beşiktaş’ta teknik adam olan, ancak lig ve Avrupa’da istenilen başarıyı elde edemeyen Abdullah Avcı’nın şansı tükenmek üzere. Eski başkan Fikret Orman’ın sezon başında 36 milyon lira karşılığında 3 yıllık anlaşma yaptığı Abdullah Avcı için tehlikeli zaman başladı. Süper Lig'de ilk 8 hafta sonunda 9 puanla 12. sırada yer alan, Avrupa Ligi’nde ise 3 karşılaşmada 0 çeken tecrübeli hoca için yarın oynanacak olan Galatasaray derbisinin son şansı olduğu iddia ediliyor.

Galatasaray derbisinde galibiyet alınması halinde Avcı ve oyuncuları rahatlayacak. Ancak  yenilgi alınırsa Abdullah Avcı’nın Beşiktaş kariyeri sona erebilir. Beşiktaşlı taraftarlar alınan kötü sonuçlara rağmen, Braga maçında Avcı'yı ilk kez istifaya davet ettiler. Siyah-beyazlı takımın taraftarların derbide önce sessiz kalacağı, ancak herhangi bir olumsuz sonuçta daha yüksek sesle Abdullah Avcı’dan istifa talebinde bulunacaklar.

Yorumlar (0)