Abdullah Avcı için karar verildi

Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı ile görüştüklerini kaydederek, "Kamuoyunun hiçbir şüphesi, endişesi olmasın. Her daim olduğu gibi hocamıza, takımımıza güveniyoruz." dedi.

SPOR 11.01.2023, 18:35
Abdullah Avcı için karar verildi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ağaoğlu, teknik direktör Avcı ile bir araya geldiklerini ifade ederek, "Çözüm önerilerini, yapılacak olan faaliyetleri, alınacak olan tedbirleri hep birlikte değerlendirdik." ifadelerini kullandı. 



"Hocamıza güveniyoruz"


Başkan Ağaoğlu, basın mensuplarına, teknik direktör Avcı ile bugün megakent İstanbul'da buluştuklarını ve bu görüşme esnasında genel bir değerlendirmede bulunduklarını dile getirdi.

Son haftalarda alınan saha neticeleri ve ilerleyen döneme dönük olarak orta ve kısa vadede yapacakları faaliyetler ile alacakları tedbirler hususunda geniş çaplı bir değerlendirme yaptıklarının altını çizen Ağaoğlu, şu sözleri sarf etti:

"Çözüm önerilerini, yapılacak olan faaliyetleri, alınacak olan tedbirleri hep birlikte değerlendirdik. Kamuoyunun da hiçbir şüphesi, endişesi olmasın. Her daim olduğu gibi hocamıza, takımımıza güveniyoruz. Taraftarlarımıza göstermiş oldukları sabırdan ötürü teşekkür ediyoruz. Saha neticelerinin onları hepimizden çok üzdüğünü biliyoruz. Gösterdikleri destekten ötürü camiaya, taraftarlarımıza minnettarız. Onların desteğine şimdi çok daha fazla ihtiyaç duyuyoruz."

Yorumlar (0)