Abdullah Avcı: Derbi bizim için başlangıç olacak

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevi yapan Abdullah Avcı, derbi galibiyetinin sonrasında futbolcularıyla bir araya gelerek  bu istikrara devam etmek istediğini vurguladı.

SPOR 31.10.2019, 10:20 31.10.2019, 10:23
Abdullah Avcı: Derbi bizim için başlangıç olacak

İstediği başarıyı sezon başında bir türlü yakalayamayan siyah-beyazlı takımda Galatasaray'a karşı alınan galibiyet yeniden umutların yeşermesine yardımcı oldu.

Abdullah Avcı, bu şekilde seriye devam etmek isterken ekibiyle bir konuşma gerçekleştirdi.

Tecrübeli teknik adam, sezon başından bu yana aradıkları itici gücü şimdi yakaladıklarının altını çizerek, "Bu oyunda her türlü sonuç var. Sezona daha iyi başlamamız gerekiyordu. Ancak çeşitli sebeplerle bu gerçekleşmedi. Futbolda bir gerçek var ki dünle yaşayamazsınız. Hep yarına bakmalısınız. Galatasaray galibiyeti bizim için başlangıç olacak, artık hep ileriyi düşünün" ifadelerine yer verdi.

Abdullah Avcı konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Galatasaray galibiyetinin anlam kazanması ve hedefimize ulaşmamız için önce Antalyaspor maçını, sonra Braga karşılaşmasını da kazanmalıyız. Beşiktaş ruhunu sahaya yansıtırsanız, her iki maçı da kazanırız. Alacağımız iki galibiyet bizi Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde yarışa ortak edecektir." 

Yorumlar (0)