Abdullah Avcı'dan Terim'e gönderme!

Fatih Terim ile maç öncesinde el sıkışmamasıyla ilgili soru yöneltilen Abdullah Avcı "Bugün Galatasaray’la Beşiktaş oynadı. Ben geçen sene orada nasıl karşılandıysam, bu sene de o şekilde karşıladığımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

SPOR 27.10.2019, 22:50 28.10.2019, 01:29
Abdullah Avcı'dan Terim'e gönderme!

Sahasında Galatasaray’ı 1-0 yenen Beşiktaş’ta Teknik Direktör Abdullah Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

"Diğer Avrupa Kupası oynayanlar yarın oynayacak"

"Biz perşembe günü oynadık Avrupa maçını, rakibimiz salı günü oynadı." diyen Avcı, "Diğer Avrupa Kupası oynayanlar da yarın oynayacak. Bu sancılı süreçte kadroyu bile sabah belirleyebildik. Oyun planını belirlemiştik. Çok kaliteli oyuncu grubuna sahip bir takımla oynadık. Bugün itibariyle ikinci bölgede daha sıkı bekleyen, alanlarda yapacağı baskıları iyi bilen ve bununla beraber set oyununda, atak sonuçlandırmada oyun başı iyiydik ama sonrasında rakip devreye girdi. İlk kez 11’de başlayan oyuncular vardı. İkinci yarıda yine oyun başında iyi, sonra golü bulan ve hem savunmayı doğru yapan hem de geçiş atağı yapan bir takım vardı. Beni buraya getiren Beşiktaş taraftarıdır. Bu takıma böyle destek verdikleri sürece daha da iyi olacaktır. 3 gün önce oynamış bir takım, rakibinden 6-7 kilometre fazla koştu. Beşiktaş formasını kimin giydiği pek önemli değil. Bugün sonuna kadar kazanma isteğini gösterdiler. Hepsine yaptıkları mücadeleden dolayı, hem Beşiktaş taraftarına hem de benim büyük bir takımda ilk derbimde bunu yaşattıkları için teşekkür ederim." diye konuştu.

"Nasıl karşılandıysam, öyle karşıladım"

Önceki sezon Başakşehir’in başında Galatasaray’a karşı çıktığı maçta yaşananlar hatırlatılan Avcı, Fatih Terim’le maç öncesinde el sıkışmamasına ilişkin, "Bugün Galatasaray’la Beşiktaş oynadı. Ben geçen sene orada nasıl karşılandıysam, bu sene de o şekilde karşıladığımı düşünüyorum" yorumunu yaptı.

Yorumlar (0)