Abdullah Avcı'dan maç sonu açıklaması!

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda yaptıkları Ankaragücü maçı sonrası konuşan Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, "Oyundaki iştahı, arzuyu beceriyle birleştiremedik" dedi.

SPOR 19.10.2019, 23:21
Abdullah Avcı'dan maç sonu açıklaması!

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile golsüz berabere kalan Beşiktaş'ın teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, sahadan galibiyetle ayrılabilecek pozisyonları bulduklarını ancak değerlendiremediklerini belirtti.

Milli maçlar öncesi Aytemiz Alanyaspor'u yendiklerine değinen Avcı, "O maçtaki coşkuyu, vazgeçmeme duygusunu bugün de sahaya yansıtmak istedik. Oyuncularım kazanabilecek pozisyonları da yakaladı. Oyundaki iştah ve arzularını beceriye yansıtamadılar. Bu süreçte tekrar kazanıp bir eşik daha atlamak istiyorduk." diye konuştu.

Burak Yılmaz'ın durumu yarın belli olacak

Ankaragücü'nü tebrik eden Avcı, Burak Yılmaz'ın durumuyla ilgili "Yarın sabah belli olacak. Sabahleyin hafif ağrısı vardı. Özellikle bu eşik atlama maçında bizimle beraber olup, yardımcı olmak istemişti ama ayağı müsaade etmedi." ifadelerini kullandı.

Sezon başında transfer edilen Tyler Boyd'un fazla şans bulamamasıyla ilgili soru üzerine Avcı, "İsteyerek aldığımız bir oyuncu. Değerli bir oyuncu, performanslarda inişler, çıkışlar muhakkak olacaktır. Tyler da bunu yaşadı. Bugünkü durumu için ise Tyler milli takımdaydı. Dün aramıza katıldı, gece de bir serum yedi. Kulübede 21. oyuncu olarak bulundu, hamle olarak sokamadık. Daha sağlıklı olsaydı belki bugün değerlendirebilirdik." değerlendirmesini yaptı.

Avcı, "Burak Yılmaz sakatlanıp çıktıktan sonra "keşke daha iyi bir golcüm olsaydı" dediniz mi?" sorusuna "Maçı özetlerken bunu size belirttim. Oyundaki iştahı, arzuyu beceriyle birleştiremedik. Tabii ki topu kim içeriye atarsa benim için değerli oyuncu o ki bu fırsatları da ilk yarıda 2, ikinci yarıda 4 kez yakaladık. Şu anda mevcut olmayan bir şeyle kafamızı yormanın anlamı yok." yanıtını verdi.

Derbi yorumu

Ligin 9. haftasında Galatasaray ile yapacakları derbi maçı da değerlendiren Avcı, "Galatasaray ile karşı karşıya geleceğiz. Ben böyle bakıyorum, hayatım boyunca da böyle bakmaya devam edeceğim. Derbi maçların duygusu, ruhu, enerjisi çok başkadır. O başka bir müsabaka olacaktır. Beşiktaş'ın arması, forması, rengi, vazgeçmeyen, pes etmeyen duygusu pazar günü muhakkak sahaya yansıyacaktır." dedi.

Yorumlar (0)