A Milli takım mesaiye başlıyor

Türkiye A Milli Futbol Takımı, teknik direktör Şenol Güneş’in öncülüğünde yarın Antalya’da toplanıyor.

SPOR 26.05.2019, 14:24
A Milli takım mesaiye başlıyor

A Milli takım 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında Fransa ve İzlanda ile karşılaşacak. Maçın hazırlıkları için teknik direktör Şenol Güneş’in öncülüğünde yarın Antalya’da toplanacak.

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Fransa ile 8 Haziran'da Konya'da karşılaşacak. 11 Haziran'da deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak olan milli takım yarın hazırlıklara başlayacak.

Şenol Güneş saat 14.00’te kamp otelinde basın toplantısı düzenleyecek. Milliler ilk antrenmanını 18.30 gerçekleştirecek.

Ay-yıldızlı ekip yarın saat 14.00'te Antalya'nın Belek bölgesindeki Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta toplanacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, aynı gün saat 14.00'te kamp otelinde basın toplantısı düzenleyecek. Milliler, ilk antrenmanını ise saat 18.30'da Zeynep Hotel'in sahasında gerçekleştirecek.

30 Mayıs Perşembe günü Yunanistan ile Antalya Stadyumu'nda A Milliler özel maçta karşılaşacak. 2 Haziran Pazar günü ise Özbekistan ile Alanya Bahçeşehir Okulları Stadı'nda yine özel maçta karşılaşacak.

Yorumlar (0)