A Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı: Kadroda 1 sürpriz isim

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde, A Milli Futbol Takımımızın Hollanda, Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli olurken, Salih Uçan uzun bir aradan sonra tekrar milli takıma çağrıldı. 

SPOR 27.08.2021, 17:51 27.08.2021, 17:56
A Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı: Kadroda 1 sürpriz isim

A Milli Futbol Takımımızın Hollanda, Cebelitarık ve Karadağ maçları aday kadrosu açıklandı.

Salih Uçan 8 yıl sonra Milli Takım’da

Salih Uçan, bugüne kadar sadece Fatih Terim döneminde 2013 yılında yapılan Kuzey İrlanda ile oynanan hazırlık maçında 23 dakika görev aldı. Futbolcu, şu ana kadar resmi bir milli maçta oynamadı.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımımızın, Hollanda, Cebelitarık ve Karadağ ile karşılaşacağı maçların aday kadrosu belli olurken, EURO 2020 kadrosunda bulunmayan Salih Uçan, Halil Akbunar ve Efecan Karaca Milli Takım kadrosuna dahil edildi. Son aday kadrosunun açıklanmasıyla birlikte Milli Takıma çağrılan Salih Uçan, 8 yıl aradan sonra milli takıma çağrıldı. En son 2013 yılında Milli Takım’ın Kuzey İrlanda ile oynadığı hazırlık maçında forma giyen Salih Uçan, şu ana kadar Milli Takım’ın resmi bir maçında forma giymemişti.

İşte Milli Takım kadrosu:

Kaleciler: Altay Bayındır (Fenerbahçe), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Mert Günok (Beşiktaş), 

Defanslar: Mert Müldür (Sassuolo), Zeki Çelik (Lille), Çağlar Söyüncü (Leicester), Merih Demiral (Atalanta), Kaan Ayhan (Sassuolo), Umut Meraş (Le Havre), Ozan Kabak (Schalke)

Orta Sahalar: Taylan Antalyalı (Galatasaray), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Orkun Kökçü (Feyenoord), Hakan Çalhanoğlu (Inter), Yusuf Yazıcı (Lille), Salih Uçan (Beşiktaş), Ozan Tufan (Watford). 

Forvetler: Efecan Karaca (Alanyaspor), Cengiz Ünder (Marsilya), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Halil Akbunar (Göztepe), Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Beşiktaş), Halil Dervişoğlu (Brentford)

Yorumlar (0)