8. randevu! Galatasaray - PSV maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında temsilcimiz Galatasaray, Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile bugün akşam 21.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşılaşacak. Deplasmanda oynanan ilk maçı PSV 5-1 kazandı.

SPOR 28.07.2021, 11:07 28.07.2021, 11:12
8. randevu! Galatasaray - PSV maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven’ı ağırlıyor.

Tur atlayan takım 3. ön eleme turuna kalacak

Galatasaray - PSV eşleşmesinde tur atlayan takım, önce üçüncü ön eleme turuna, ardından bu turu da geçmesi halinde play-off turuna, play-off turunu da galip tamamlayan takımlar, Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanacak. Galatasaray - PSV eşleşmesinin galibi, 3. ön eleme turunda Celtic - Midtjylland karşılaşmasının galibiyle eşleşecek. Elenen ekip, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda İskoç temsilcisi St Johnstone ile karşılaşacak.

Galatasaray ve PSV’nin 8. randevusu

PSV ile Galatasaray, bugüne kadar resmi maçlarda 7 defa karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Galatasaray, rakibini 2 kez mağlup ederken, Hollanda ekibi ise 5 kez sahadan galip ayrıldı. Galatasaray’ın 7 golüne, PSV attığı 15 golle karşılık verdi.

Avrupa’da 290. randevu

Avrupa kupalarında Galatasaray, bugüne kadar 289 maça çıktı. Bu müsabakalarda Galatasaray, 101 galibiyet alırken, 113 kez ise mağlup oldu. 75 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Geride kalan karşılaşmalarda sarı kırmızılı ekip, rakip fileleri 384 kez havalandırırken, kalesinde 436 gol gördü.

Fatih Terim yönetiminde Avrupa arenasında  83. maç

Teknik Direktör Terim, bugüne kadar Galatasaray ile 81 kez Avrupa arenasında maça çıktı. Geride kalan maçlarda Terim'in öğrencileri 32 galibiyet, 17  beraberlik alırken 33 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Terim yönetiminde Galatasaray, Avrupa maçlarında 111 gol atarken, kalesinde 124 gol gördü.

Türk Telekom Stadyumu'nun zeminindeki yenileme çalışmaları nedeniyle Galatasaray - PSV Eindhoven maçı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacak.

Maçı İtalyan Irrati yönetecek

Galatasaray - PSV karşılaşmasını İtalya Futbol Federasyonu'ndan Massimiliano Irrati yönetecek. Irrati'ye Filippo Meli ve Stefano Alassio yardımcılık yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Luca Pairetto oldu.

Karşılaşma hangi kanalda?

Galatasaray - PSV Eindhoven karşılaşması, bu akşam saat 21.00'da Spor Smart'ta yayınlanacak.

Yorumlar (1)
adsız 3 yıl önce
spor smartın ag