5 gollü maçta 3 puan Fenerbahçe'nin

Süper Lig'de 5. haftada Fenerbahçe, Göztepe'ye konuk oldu. Sarı-lacivertli takım Serdar Aziz, Sosa ve Pelkas'ın golleriyle maçı 3-2 kazandı.

SPOR 18.10.2020, 22:19
5 gollü maçta 3 puan Fenerbahçe'nin

Süper Lig’de 5. haftada Göztepe ve Fenerbahçe karşılaştı. Başından sonuna dek büyük bir heyecana sahne olan ve hakem Atilla Karaoğlan’ın aldığı penaltı kararlarının damga vurduğu maçı 3-2 skorla Fenerbahçe kazandı.

Fenerbahçe’nin galibiyeti aldığı golleri, penaltıdan ilk yarıda 26. dakikada Jose Sosa, 43. dakikada Serdar Aziz ve 2. yarıda 51. dakikada Pelkas attı.

Göztepe’de ise golleri ilk yarıda 34. dakikada penaltıdan ve 63. dakikada Guilherme attı.

Maç fazlasıyla Fenerbahçe lider

Süper Lig’de oynamış olduğu 5 maçta 3. galibiyetini alan Fenerbahçe, puanını 8’e çıkarırken maç fazlasıyla lider oldu. Göztepe ise ligdeki ilk mağlubiyetini alarak 6 puanda kaldı.

Göztepe’nin penaltısı VAR’dan geldi

Maçta 25. dakikada hakem Atilla Karaoğlan, VAR incelemesi sonucunda Ozan’ın ortasında Andre Poko’nun topa elle müdahale ettiğini tespit edip penaltı kararı verdi.

Maçta 32. dakikada Ceza sahası içinde sol çarprazdan sol çizgiye inen Tripic, Serdar Aziz’den kurtulmak isterken rakibinin kayarak yaptığı hamleyle birlikte yerde kaldı ve Atilla Karaoğlan penaltı noktasını gösterdi.

Yorumlar (0)