45 dakika yanlış formayla oynadı!

Belçika Millî Takımı'nın Rusya ile oynadığı Avrupa Şampiyonası Eleme karşılaşmasında futbol sahalarında ender rastlanan bir hataya şahit olundu.

SPOR 17.11.2019, 14:26 12.01.2020, 17:42
45 dakika yanlış formayla oynadı!

EURO 2020 Elemeler I Grubu 9. maçında Belçika, deplasmanda mücadele ettiği Rusya’yı 4-1 yenerken, maçın ilk yarısında gözlerden kaçan bir olay oldu. Belçika Millî Takımı’nın ilk 11’i sayıldığında karşılaşmadaki oyuncularla, sayılan 11’in aynı olmadığı anlaşıldı.

Çünkü Rusya karşılaşmasına Courtois, Boyata, Anderweireld, Vermaelen, Catagne, De Bruyne, Witsel, T. Hazard, E.Hazard, Mertens ve Lukaku 11’i ile çıkan Belçika’da, forma numaralarını takip eden taraftarlar, Dedryck Boyata’nın numarasını göremedi. Seyirciler, onun yerine 23 numaralı formasıyla Michy Batshuayi’yi izlemediler. Ancak kısa sürede gerçek gün yüzüne çıktı. Belçika Millî Takımı’nın soyunma odasında Boyata, yanlışlıkla kendi forması yerine takım arkadaşı Batshuayi’nin formasını giymişti.

Şortunda 4, formasında 23 numara yazan forma ile karşılaşmada yer alan Boyata, kafaları karıştırdı. Taraftarların anlam veremediği bu durum, ilk yarı bitiminde düzeltildi. Boyata, maça 4 numaralı kendi formasıyla devam etti.

Bir anda Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer alan Boyata’nın yanlış forma ile sahaya çıkmasını, Belçika teknik heyetinin nasıl anlayamadığı ise kafaları karıştırdı. Boyata’nın şortunda farklı, formasında farklı bir numarayla 45 dakika sahada yer alması, inanılmaz bir hata olarak dile getirildi.
 

Yorumlar (0)