2 ay önce transfer etmişti! Fenerbahçe yıldız futbolcuyla yollarını ayırıyor

Yabancı oranını 17’den 14’e indirmek zorunda olan sarı-lacivertli takım, Lemos ve Novak’ın haricinde bir yıldız futbolcuyla daha yollarını ayırmayı düşünüyor.

SPOR 07.09.2022, 09:33 07.09.2022, 15:08
2 ay önce transfer etmişti! Fenerbahçe yıldız futbolcuyla yollarını ayırıyor

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'de kadroya alınan oyuncuların ardından yabancı miktarı 17’yi buldu. Fakat sarı-lacivertliler, kural gereği bu 17 yabancıdan 3'ü ile vedalaşmak zorunda.

Problemler yaşanıyor

Fenerbahçeli idareciler, Mauricio Lemos ile Filip Novak’ın beraberinde PSV'den kadroya alınan Bruma'yı takımdan çıkarmayı düşünüyor. Lemos ve Novak ile görüşmeler sürdürülürken Bruma'da büyük problemler yaşandığı ifade ediliyor.

O ülkelerde oynamak istemiyor

PSV'den mecburen satın alma seçeneği ile kiralık şekilde transferi sağlanan Portekizli kanat futbolcunun, Avrupa'da futbol oynamayı sürdürmeyi istediği bunun yanı sıra Körfez ülkelerinde futbol oynamak istemediği belirtildi. Durum bu şekilde meydana gelince Bruma adına transfer sezonu süren ülkelerden takım arayışlarına başlanıldı.

Fenerbahçe zarara uğrayacak

Avrupa'da Belçika, Rusya ve Yunanistan'da transfer sezonu devam ediyor. Menajerlerle görüşme halinde olan Fenerbahçe idaresi, Bruma'ya yeni kulüp bulmak için çalışmaya başladı.

Oyuncunun bonservisinin bulunduğu PSV'nin yaşananlardan haberdar olması ve onayının alınması yapılacak ilk işlemlerden olarak görülüyor. Bruma'ya takım bulunmama durumunda, 14 kişilik yabancı sınırı listesi içerisinde de olmazsa Fenerbahçe, oyuncunu ödemesini yapmayı sürdüreceği için büyük bir zarara uğramış olacağı ifade ediliyor.

Sarı-lacivertli takımda 1'i ilk 11 olacak şekilde 5 karşılaşmaya çıkan yeni transfer Bruma, toplamda 1 asist yaptı.

Yorumlar (0)