10 kişilik Barça geriden geldi, hakem maçın önüne geçti

Lewandowski’nin 9,5 yıl sonra ilk kez kırmızı kart gördüğü maçta Barcelona, Osasuna’yı 1-0 geriden gelerek 2-1 yenmeyi başardı. Maçın devre arasında kendisine tepki gösteren Gerard Pique’ye de kırmızı kart gösteren hakem Gil Manzano, günün en çok konuşulan ismi oldu. 

SPOR 09.11.2022, 11:57 09.11.2022, 17:56
10 kişilik Barça geriden geldi, hakem maçın önüne geçti

La Liga’nın 14’üncü haftasında lider Barcelona, puan tablosunun 6’ncı sırasında yer alan Osasuna’ya konuk oldu. Ev sahibi ekip, maça hızlı başlayarak 6’ncı dakikada David Garcia’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 31’inci dakikasında ise hakem Gil Manzano, Barcelona’nın golcü futbolcusu Robert Lewandowski’ye kırmızı kart göstererek oyundan attı. Tartışmalı karar, Barcelona cephesinden büyük tepki gördü. 

Galibiyet golü 85’inci dakikada geldi

Gil Manzano, maçın devre arasında yanına gelerek kendisine tepki gösteren Gerard Pique’ye de kırmızı kart gösterdi. İkinci yarıya 10 kişi çıkan Barcelona, 48’inci dakikada Pedri ile skoru eşitleyerek ümitlendi. Büyük heyecana sahne olan maçın 85’inci dakikasında bu kez Raphinha sahneye çıktı. Attığı golle Barcelona’yı 2-1 öne geçiren yıldız futbolcu, takımına önemli bir 3 puan kazandırmış oldu. Barcelona bu galibiyetle puanını 37’ye yükseltti ve liderliğini korudu. Ligin ikinci sırasında bulunan ve bir maçı eksik olan Real Madrid’in ise 32 puanı bulunuyor. 

Yorumlar (0)