10 kilo pekmeze imza attı!

Adana'nın 1. Amatör Küme kulüplerinden Aladağ Gücü, ön libero Oktay Karakan'la 10 kilogram pekmez karşılığında 1 yıllık anlaşma sağladı.

SPOR 17.10.2019, 12:00 17.10.2019, 12:15
10 kilo pekmeze imza attı!

Amatör küme kulüplerinden olan Aladağ Gücü, daha önce farklı takımlarda forma giyen 35 yaşındaki Oktay Karakan'ı transfer etmek istedi.

Oyuncu ile görüşme yapan kulüp başkanı Hüseyin Ayanoğlu, takımdaki maddi sıkıntılar nedeniyle Oktay Karakan’a para veremeyeceğini ancak ilçede üretilen “andız pekmezi” karşılığında transferin gerçekleşeceğini belirtti.

Karakan, başkan Ayanoğlu’nun 1 yıllık sözleşme karşılığında andız pekmezi teklefini onayladı. Tarafların anlaşmasıyla kulübün tesislerinde Ayanoğlu ile bir araya gelen Oktay Karakan, 10 kilogram pekmezin de getirildiği törende, kendisini 1 yıllığına Aladağ Gücü’ne bağlayan sözleşmeye imza attı.

"Bu sezon için pekmezimizi aldık"

Oktay Karakan, yaptığı açıklamada, lisanslı futbolcu olduğunu, daha önce çeşitli takımlarda forma giydiğini söyledi. Bu sezon için de Aladağ Gücü’nün kendisini transfer etmek istediğini anlatan amatör futbolcu, 10 kilogram pekmez teklifini kabul ettiğini söyledi.

Takımda iyi performans sergilemeyi amaçladığını belirterek, “Bu sezon için pekmezimizi aldık. Hedef kupa, şampiyonluk. Hedefimiz Aladağ Gücü’nü bir üst lige çıkarmak” şeklinde bir açıklama yaptı.

Kulüp başkanı Hüseyin Ayanoğlu da amatör kümede bir kazanç sağlanmadığını, bu yüzden böyle bir yöntemle Oktay Karakan’ı transfer ettiklerini açıkladı.

Amaç sporcuların sağlığına katkı sağlamak

oktay karakan ile ilgili görsel sonucu

Hem ilçenin tanıtımı hem de her derde deva andız pekmeziyle sporcuların sağlığına katkı vermek açısından bu şekilde bir transfer gerçekleştirdiklerini ifade eden Ayanoğlu, şöyle konuştu:

“Kulübümüz bu sene maddi imkansızlıklar ve sıkıntılardan dolayı, Aladağ’a özgü şifa kaynağı olan andız pekmezi karşılığında futbolcularımıza sözleşme teklif etmiştir. Bu teklifimizi Oktay Karakan kardeşimiz kabul etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Oktay Karakan’ın kazasız, belasız, sakatlıksız sezon geçirmesini temenni ediyoruz.”

Yorumlar (0)