1 milyar 290 milyon TL’lik dev derbi!

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin kadro değerleri tam 1 milyar 290 milyon TL.

SPOR 26.10.2019, 13:07
1 milyar 290 milyon TL’lik dev derbi!

Süper Lig’in 9. haftasında ki Beşiktaş-Galatasaray arasındaki dev derbiden önce takımların kadro değerlerinde Galatasaray ön sırada yer alıyor.

Transfermarkt'te yer alan verilere göre Galatasaray; kadrosundaki bulunan oyuncuların 123 milyon Euro'luk değeriyle ligde zirvede yer alıyor. Beşiktaş'ın kadrosundaki oyucuların değeri ise 79 milyon Euro ve Süper Lig'de 3. sırada bulunuyor. Merkez Bankası’nın günlük kuruna göre ikilinin değerinin Türk Lirası karşılığı da yaklaşık olarak 1 milyar 290 milyon TL.

steven nzonzi galatasaray ile ilgili görsel sonucu

Sarı-kırmızılı takımın transfer döneminde Roma’dan kiralık olarak transfer ettiği Steven Nzonzi, 19 milyon Euro ile Süper Lig’in ve takımın en değerlisi oluyor. Nzonzi, derbide forma giymesi halinde sahanın da en değerli futbolcusu olacak. Galatasaray'da ayrıca Jean Michael Seri'nin de değeri 18 milyon Euro olarak belirlendi. Beşiktaş’ta ise en değerli isim 12 milyon Euro piyasa değeri ile Adem Ljajic, ikinci sırada 8 milyon Euro ile Domagoj Vida yer alıyor.

File bekçilerine bakıldığı zaman Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera’nın da Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius’un da değeri 5 milyon Euro.

Yorumlar (0)