Yıldırım-İmamoğlu yayını bu akşam

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun bir araya geleceği ortak yayın bu akşam saat 21.00'de Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

SİYASET 16.06.2019, 14:44
Yıldırım-İmamoğlu yayını bu akşam

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun tüm kanallara açık ortak yayını bu akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında yapılacak. Ortak yayın, Anadolu Ajansı'nın (AA) internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından da yayınlanacak.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun tüm kanallara açık olan ortak yayını bu akşam gerçekleştirilecek. 

Saat 21.00’de başlayacak ve tüm kanallara açık olacak ortak yayın, Anadolu Ajansı'nın (AA) internet sitesi "www.aa.com.tr"den ve "@anadoluajansi" Twitter hesabından da anlık yayımlanacak.

Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya'nın yapacağı iki adayın ortak yayında, moderatör her bir adaya eşit soru ve eşit süre ilkesine göre sorular yöneltecek

Ortak canlı yayın, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndan, AK Parti ve CHP tarafından görevlendirilmiş ortak bir ekip tarafından yapılacak.

Yorumlar (0)