Yavaş ve İmamoğlu'ndan "doğalgaz" açıklaması!

Doğalgaz keşfi sonrası sessiz kalan CHP'den sadece Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu açıklama yaptı.

SİYASET 22.08.2020, 15:05 22.08.2020, 15:09
Yavaş ve İmamoğlu'ndan "doğalgaz" açıklaması!

Dün Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar kurulunun katılımıyla Dolmabahçe Sarayı'nda toplantı gerçekleştirmiş ve Fatih sondaj gemisinin Sakarya Gaz Sahası sondajında yüksek kalitede 320 milyar metreküp doğal gaz bulduğu müjdesini vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğalgaz müjdesini halk büyük sevinçle karşılarken, yurt içindeki bazı çevreler bu müjde karşısında Yunan, Rum ve Ermenilerle birlikte oturup üzülmüştü.

Hemen her siyasi partiden açıklama gelirken CHP'nin sessizliği dikkat çekmişti.

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise halkın sevincine, yaptıkları açıklamalarla ortak oldu.

Mansur Yavaş: Hayırlara vesile olsun

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fatih sondaj gemisinin Karadeniz'de yaptığı 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfinin millet ve ülke için hayırlara vesile olmasını temenni ederek, "Ülkemizin enerji alanında attığı bu önemli adım hepimiz için bir gurur kaynağıdır" ifadesini kullandı.

Ekrem İmamoğlu: Refahın artmasını temenni ediyorum

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, bulunan doğal gaz rezervinin milletin refahını ve ülkenin gücünü artırmasını temenni ettiğini belirterek, denizlerde ailelerinden uzakta aylar boyunca fedakarca çalışan Fatih Sondaj Gemisi'nin tüm mürettabatına da şükranlarını sunduğunu kaydetti.

Yorumlar (0)