"Yaşananlar kumpastan ziyade bir projedir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Beştepe'ye giden CHP'li'' iddiasına ilişkin, "Yaşananlar kumpastan ziyade bir projedir." dedi. 

SİYASET 26.11.2019, 10:07 26.11.2019, 10:08
"Yaşananlar kumpastan ziyade bir projedir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP’li bir siyasetçinin Beştepe’de bir araya geldiği ve Erdoğan’ın bu isme "Türkiye’nin güvenliği için senin CHP genel başkanı olman gerekir... Ben de yardımcı olurum." dediğine yönelik iddialar hakkında yeni bir açıklamada bulundu. 

MHP lideri, "Yaşananlar kumpastan ziyade bir projedir. Bu projenin ismi de Kılıçdaroğlu'na alternatif oluşturma projesidir." dedi. 

"Kılıçdaroğlu, milli güvenlik sorununa dönüştü"

Türkgün gazetesine verdiği röportajda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren Bahçeli, ''Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, Türkiye'nin karşısındaki mihrak haline gelmiştir. Kılıçdaroğlu, artık bir milli güvenlik sorununa dönüşmüştür." ifadelerini kullandı.

"Terör örgütleriyle girdiği mesai onu çuvallattı"

CHP'deki suların artık durulmayacağına dikkat çeken Bahçeli, "CHP'nin gelenekleri bu şahsı artık taşıyamıyor, terör örgütleriyle girdiği mesai onu çuvallatmış, Atatürk'ün ahı tutmuştur." dedi. 

MHP lideri Bahçeli, ''Parti içindeki hesaplaşmaları kumpas örtüsüyle kapatamazlar." diye sözlerine ekledi. 

Yorumlar (0)