Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu açıklaması: “Küfürleştik”

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından Süleyman Soylu ile ilgili bir açıklamada bulundu. Özdağ, Soylu ile telefonda konuştuğunu ve bu görüşme sırasında gerginlik meydana geldiğini aktardı.

SİYASET 11.09.2022, 16:50
Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu açıklaması: “Küfürleştik”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında meydana gelen gerginlik yeniden gündeme geldi. Bakan Soylu ile sığınmacı konusuyla ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Ümit Özdağ arasında geçtiğimiz günlerde gerilim artmıştı.

Ne olmuştu?

Katılım sağladığı bir televizyon programında Ümit Özdağ için “Operasyon çocuğu” diyen Süleyman Soylu, "Bakın bu kişiyi adam yerine ve hatta insan yerine dahi koymuyorum. Bu şahıs hayvandan daha aşağıdır. Esfeli safilindir. Yani bu kadar kolay. Adam olarak görmüyorum. Ancak kendisi adam olmaya çalışıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Yayınlanan programın sonrasında tepkisiz kalmayan Özdağ, "Saat 11.00’da tek başıma, silahsız bir şekilde İçişleri Bakanlığı’nın önüne geleceğim. Azıcık bir cesaretin bulunuyorsa beni şerefli Türk polisinin ardına gizlenmeden bakanlık kapısının önünde bekle. Orada herkes kimin ne çocuğu olduğunu görecek." demiş ve ardından bakanlığa yürümüştü.

Gerilim yeniden alevlendi

İki taraf arasında meydana gelen gerilim bugün tekrar alevlendi. Konuyla alakalı olarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefon görüşmesi yaptıklarını ve bu sırada küfürleştiklerini duyurdu.

“Senin tarafından başlatıldı”

Özdağ'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi, "Biraz önce Süleyman Soylu ile bir küfürleşme yaşadık. Telefonda benim tarafına iftira attırma mesajı yollamam sonrasında senin tarafından başlatılan bir küfürleşme meydana geldi. Karşıma geleceğini de söyledin. Göreceğiz. Zamanı ve yeri sen seç. Çünkü en son ben çağırdığımda kaçmıştın. Göreceğiz yüreğini seni korkak iftiracı."

Yorumlar (0)