Ümit Özdağ, yeni partinin kurulacağı tarihi açıkladı

İstanbul BağımsızMilletvekili Ümit Özdağ, Eskişehir'de gerçekleştirdiği temaslarda, "Partimizi 26 Ağustos'ta resmen kuracağız. Hareketimizin ismi 'Ayyıldız Hareketi', fakat partimizin ismini, değerli milletimizle, 26 Ağustos'ta paylaşacağız" açıklamasını yaptı. 

SİYASET 02.07.2021, 15:16 04.07.2021, 09:10
Ümit Özdağ, yeni partinin kurulacağı tarihi açıkladı

İstanbul Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ ile "Ayyıldız Hareketi" temsilcileri, Eskişehir'de bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensupları ile bir araya geldi.

“Partimizi 26 Ağustos’ta kuruyoruz”

Bir kafede basın toplantısı gerçekleştiren Ümit Özdağ, Eskişehir'deki ekonomi kuruluşları, sivil toplum örgütleri, esnaf ve kent sakinlerini ziyaret edeceklerini ifade etti.

19 Mayıs’ta Anıtkabir’den "Ayyıldız Hareketi" olarak yola çıktıklarını ifade eden Özdağ, şu açıklamaları yaptı:

"Türkiye genelinde ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün Eskişehir'deyiz, sonraki haftalarda da gezilerimiz devam edecek. Partimizi 26 Ağustos'ta resmen kuracağız. Hareketimizin adı 'Ayyıldız Hareketi' fakat partimizin ismini, değerli milletimizle 26 Ağustos’ta paylaşacağız. Partimizin programını ve kurucular kurulunu da aynı gün Türk milletine takdim edeceğiz. 'Ayyıldız Hareketi' Türk milliyetçilerinin, yurtseverlerin, istiklal harbi felsefesini, Cumhuriyetin kuruluş felsefesini benimseyen, Atatürk çizgisinde, tüm vatanseverlerin partisidir. Bütün Türk milletini dostlukla, sevgiyle, kardeşlikle kucaklıyoruz. Türkiye’yi soyanlarla, ülkeye ihanet edenlerle mücadele edeceğiz."

Yorumlar (0)