Ümit Özdağ: Söz, İçişleri Bakanı olarak yollayacağım

CHP Gençlik Kolları mensuplarının duvarlara “Suriyeliler gidecek” şeklinde yazdığı anlara dair yazdığı videoyu sosyal medya hesabından yayınlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Söz, ben İçişleri Bakanı olarak hepsini göndereceğim" dedi.

SİYASET 24.05.2023, 10:12 25.05.2023, 11:38
Ümit Özdağ: Söz, İçişleri Bakanı olarak yollayacağım

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün bir araya gelecek. Söz konusu görüşme öncesinde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özdağ, "Söz, ben İçişleri Bakanı olarak hepsini göndereceğim" dedi.

“Saat 11.00'i bekleyin”

CHP Gençlik Kolları mensuplarının duvarlara “Suriyeliler gidecek” şeklinde yazdığı görüntülere dair görseli sosyal medya hesabından paylaşan Özdağ şu ifadelerde bulundu: "Öncelikle hepinizin eline sağlık gençler. Sizlere Zafer Partisi’nde bulunan şablonları da verelim. Sizlere söz, ben İçişleri Bakanı olarak hepsini göndereceğim. Fakat yalnızca Suriyeliler değil, ülkemizi dünyanın lunaparkı olarak gören, kadınlarımız cariyeymiş gibi davranan, caddelerimizi uyuşturucu cenneti haline getiren, selefi cihatçı örgütlenmelerde bulunan ve senede 11 milyar dolarımızı yiyen bütün kişiler gönderilecek. Bugün saat 11.00'i bekleyin"

Yorumlar (0)