Ümit Özdağ: Merkez biziz...

Ümit Özdağ, partisinin merkezde konumlandığını ve herkesin kendi konumunu bunu göz önünde bulundurarak belirleyeceğini kaydetti.

SİYASET 26.06.2022, 00:31
Ümit Özdağ: Merkez biziz...

Mersin'de çeşitli ziyaretlerde bulunan Zafer Partisi lideri Özdağ, partisinin il başkanlığının açılışını gerçekleştirdi, ardından Kuvayi Milliye Caddesi ve Zeki Ayan Mahallesi'nde esnaf ziyareti yaptı.

"Kendi konumlarını buna göre belirlesinler"

Akabinde bir otelde gerçekleştirilen Zafer Partisi 1'inci Olağan İl Kongresi'ne iştirak eden Özdağ, burada yaptığı konuşmada, partilerinin önlenemez ve hızlı yükselişinin bazı çevreleri paniğe sevk ettiğini öne sürdü.

Türk siyasetini tekrar şekillendirmek için yola çıktıklarını, Mustafa Kemal Atatürk çizgisinde ve Türk milliyetçisi bir siyasi parti olduklarını aktaran Özdağ, "Merkez biziz. Kendi konumlarını buna göre belirlesinler. Bazıları 'aman sola kayalım, merkez sağa kayalım, merkeze kayalım' diye konuşuyor. Onlara nereye gideceğinizi bilmiyoruz fakat siyaseti nasıl da dansöz gibi yaptıklarını biliyoruz. Biz ise siyaseti, Türk kültürünün, tarihinin, milletinin, gelecek anlayışının ve devlet anlayışının tam da merkezinde, Mustafa Kemal Atatürk çizgisinde bir Türk milliyetçiliği anlayışıyla yapıyoruz." dedi. 

"6'lı masanın etrafına dizilen sarı muhalefet..."

Muhalefet partilerini eleştiren Özdağ, "6'lı masanın etrafına dizilen sarı muhalefet, bizim ekonomi programımızdan bazı alıntılar yapıyor. Çok güzel, demek ki onlar da bir şeyler öğreniyor. Biz bunu demiştik, henüz yeni başladık, öğreneceğiniz çok şey var. Önce nasıl muhalefet yapıldığını öğreneceksiniz." diye konuştu. 



Konvoy esnasında kaza meydana geldi

Buradaki programının tamamlanmasının ardından partililerle şehirde konvoy yapan Özdağ'ın koruma aracıyla bir diğer araç, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde kazaya karıştı. Araç sürücüsünün, kazanın ardından Özdağ'dan husus ile ilgilenmesini istediği esnada sürücü ile bir Zafer Partili arasında tartışma meydana geldi.

Yorumlar (0)