Ümit Özdağ'ın 'İl Başkanı FETÖ'cü' iddiası ortalığı karıştırdı

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ katıldığı bir TV programında İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etti. Bu iddiaların üzerine telefonla yayına bağlanan Kavuncu Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

SİYASET 20.10.2020, 00:30 19.10.2020, 23:19
Ümit Özdağ'ın 'İl Başkanı FETÖ'cü' iddiası ortalığı karıştırdı

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ Ahmet Hakan’ın programına konuk oldu. Özdağ’ın programda yaptığı Buğra Kavuncu iddialarıyla ses getirdi.

Ümit Özdağ programda İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya ilişkin partinin kuruluş aşamasında Meral Akşener’i “Bu arkadaşın FETÖ’cü bir sivil toplum örgütünden olduğuna ilişkin bilgi var, kurucu yapmamamız gerekir.” şeklinde uyardığını ifade etti. Özdağ’ın bu uyarısı sonrası Kavuncu’nun kurucu yapılmadığını söyleyen Özdağ sözlerine şöyle devam etti:

"Meral Akşener'in de konudan haberi var"

Bununla birlikte Özdağ, Meral Akşenerin de bu durumdan haberdar olduğunu söyleyip, "Genel başkanımıza bu uyarıyı yaptığımda iki devlet görevlisiyle iletişime geçtiğini ve bu görevlilerin Buğra'ya ilişkin kendilerinde bir kaydın bulunmadığını ifade ettmişler." dedi.

Buğra Kavuncu açıklama yaptı

Buğra Kavuncu, programa telefonla bağlanarak, Ahmet Hakan'a iddialarına ilişkin Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacağını kaydetti. Kavuncu programdaki açıklamasında şunları söyledi:

Yorumlar (0)