Ümit Özdağ'dan Bahçeli'nin sözlerine cevap

Ümit Özdağ, kendisini hedef alan Devlet Bahçeli'ye kişisel sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Özdağ, "İki dönem MHP'den milletvekili seçilen bana 'Soros çocuğu' diyerek küfreden, MHP'nin kuruluş ilkelerine/sürecine küfreden Süleyman'a sahip çıkan zihniyeti Türk milliyetçileri enine boyuna değerlendirecektir." dedi.

SİYASET 10.05.2022, 21:40
Ümit Özdağ'dan Bahçeli'nin sözlerine cevap

Zafer Partisi lideri Özdağ, kendisine yönelik olarak sert sözler sarf eden MHP lideri Bahçeli'ye cevap verdi. 

"Ülkemizin örtülü işgaline karşı sonuna kadar direneceğim"

Özdağ, söz konusu mesajına, "Partimizi kurarken, büyük Türk milletine bir söz vermiştim. Hiçbir tehdit, hiçbir saldırı ve yıldırma operasyonu, beni ülkemizin barış, birlik ve bilim yolunda verdiğimiz mücadelede geri adım atmama sebep olmayacaktır. Bu sözümün sonuna kadar arkasındayım." notunu düştü. 

Zafer Partisi lideri, "Babam Muzaffer Özdağ, MHP'nin kurucularındandı. Annem Gönül Özdağ, MHP'nin kadın kolları başkanıydı. İki dönem MHP'den milletvekili seçilen bana 'Soros çocuğu' diyerek küfreden, MHP'nin kuruluş ilkelerine/sürecine küfreden Süleyman'a sahip çıkan zihniyeti Türk milliyetçileri enine boyuna değerlendirecektir." dedi.

Özdağ, paylaşımının devamında, "Herkes çok iyi bilmelidir ki ucunda ölüm dahi olsa da ülkemizin örtülü işgaline karşı sonuna kadar direneceğim. Partimiz iktidara gelecek, sığınmacılar gidecek." diye konuştu.
 

Bahçeli ne söylemişti?

Bahçeli, MHP Meclis Grup Toplantısı'nda Ümit Özdağ'a sert ifadelerle yüklenmişti. Bahçeli, şunları kaydetmişti:

“Terörle mücadele etmek konusunda en önemli mevkilerden biri de İçişleri Bakanlığı'dır. Bakanlık önünde bugüne kadar eylem yapmak da olay çıkarmak da yalnızca teröristlerin amacı olmuştur. Geçtiğimiz günlerde de marjinalleşmiş bazı siyasetçiler öfkesine hakim olamamış, Süleyman Soylu’yu hedef alarak bakanlığın önüne gitmiş ve milletimizin tepkisini çekmiştir. Bakanımızı da hükümetimizi de tehdit etmek, alçalma ve utanç halidir. İçişleri Bakanlığı’nın önüne gelen herkes ülkemizin yolunu kesmeye çalışmaktadır. Bu kişiler zavallıdır. TSK’nın şerefli asker ve komutanlarına, Milli Savunma Bakanı'na ve İçişleri Bakanı'na karşı saldırıya geçenler karşısında MHP’yi bulacaktır. İçişleri Bakanı'na saldırmak su katılmamış dengesizlik ve edepsizliktir. Sayın Bakan’a ismiyle hitap etmek de devletimizi ayaklar altına almak demektir. Terörle mücadeleyi kendilerine ödev edinmiş devlet adamlarımıza dil uzatanları şiddetle kınıyorum. Bu meydan boş değildir. Kuru gürültüye hiçbir şekilde pabuç bırakılmayacaktır.”

Yorumlar (0)