"Twitter kuşsa biz kartalız!"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Vatan Partisi, Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Türkiye Liseliler Birliği ve Aydınlık gazetesi yöneticilerinin bazılarının hesabını askıya alan Twitter'a sert çıktı.

SİYASET 17.10.2019, 14:13
"Twitter kuşsa biz kartalız!"

Bugün Vatan Partisi, Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Türkiye Liseliler Birliği ve Aydınlık gazetesi yöneticilerinin bazılarının sosyal medya platformu olan Twitter'daki hesabpları askıya alındı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ise yaşanan bu gelişmeye kendi Twitter hesabından tepki gösterdi. Hem Türkçe hem İngilizce olarak paylaştığı mesajında Perinçek, "Twitter kuşsa, biz kartalız." ifadesini kullandı. 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, söz konusu askıya alma işlemini sansür olarak değerlendirdi. Perinçek, Kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, "Twitter kuşsa, biz kartalız! If the Twitter is a bird, we are eagles! @jack #TwitterSansürüneHayır" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey'i de etiketledi.

​Perinçek'in paylaşımı bini aşan beğeni aldı

Paylaşımı bini aşkın beğeni alan Perinçek, Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Aykut Diş Perinçek'in mesajını da kendi  hesabında paylaşarak yaşananlara tepki gösterdi.

Aykut Diş'in mesajı da şöyle:

"Barış Pınarı Harekatı'ndaki birliğimiz, kararlılığımız ve zaferimiz zorlarına gitmiş. Twitter Vatan Partisi'nin çok sayıda resmi hesabını askıya almış. Vız gelir trıs gider. Twitter kuşsa, biz kartalız. TSK sahada, bizler sosyal medyada vurmaya devam."

Yorumlar (0)