"Türkiye'nin gücü arttıkça saldırılar da artıyor"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin 9 il teşkilatının 7. olağan kongrelerine katıldı. Partililere seslenen Erdoğan, 2023 yolunda Türkiye'nin güçlendikçe daha fazla saldırıya maruz kaldığının altını çizdi.

SİYASET 18.01.2021, 14:54 19.01.2021, 16:21
"Türkiye'nin gücü arttıkça saldırılar da artıyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Adıyaman, Aydın, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Kilis, Manisa, Mardin ve Muş teşkilatlarının 7. Olağan İl Kongreleri'ne Vahdettin Köşkü'nden video konferans ile bağlandı.

AK Parti kadrosunun koşullar ne olursa olsun kati surette millî iradeye bağlılığını devam ettiren bir kadro olduğunu belirten Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şubat ayı bitimine kadar tüm il kongreleri tamamlayarak, 7. Olağan Büyük Kongre öncesi hazırlıkları tamamlama hedefinde olduklarını bildirdi.

Ekonomi

Her alanda Cumhuriyet tarihinde yapılanların katbekat üzerinde hizmetlerin millete götürüldüğünü ve mücadeleyi bu şekiled yürüttüklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomide kuvvetli bir yükseliş ivmesi için gerekli reformları yürüttüklerini, geliştirdikleri politikaları kararlılıkla uyguladıklarını ifade etti.

Eğitimden ulaşıma, sağlıktan enerjiye, ticaretten sanayiye kadar her alanda yeni sürece uygun hamleler içerisinde olduklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin potansiyelini istihdam, yatırım, üretim, ihracat ve büyüme odaklı bir yaklaşım ile harekete geçireceklerini söyledi.

Türkiye'nin gücü arttıkça saldırılar da artıyor!

Demokrasi üzerinden eleştirilerde bulunanların, kuyrukları sıkıştığında zaman demokrasi adına en korkunç ve utanç verici pratiklerin altına imza attığını çünkü demokrasi kendi çıkarlarına uygun olduğu ve onlara hizmet ettiği sürece yüce olduğunu vurgulayan Recep Tayyip Erdoğan, ülkenin bölgesel ve küresel potansiyeli yükseldikçe, Türkiye'ye yönelik saldırıların aynı oranda arttığının da bir gerçek olduğunun altını çizdi.

Tarihî mücadele içinde en zorlu kısımları geride bıraktıklarını, bundan sonra ise ekilen tohumların hasılatının toplanacağını ifade eden Erdoğan, Türkiye'nin önünde 2023 seçimlerinin olduğunu, her seçim önemli olduğunu ancak Türkiye'nin sonraki hamleleri açısından bu seçimin kritik öneme sahip olduğunu, 2023 seçimlerinin Türkiye için tarihî dönüm noktası olduğunu vurguladı.

CHP

Doğal kaynakların kolaylıkla yağmalanması için artık bölgede kolay kolay iç savaş ve çatışmalar çıkarılamadığının ve terör olaylarının rahat rahat körüklenemediğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP'nin başındaki zat" diyerek tanımladığı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ise, partisi içinde yaşanan onlarca tecavüz ve taciz olayına karşı 65 gün geçmesine rağmen sessiz kalmakla eleştirdi.

AK Parti'nin yüzü her zaman geleceğe dönük bir parti olduğunu ve böyle hareket etmeye de devam edeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ve Türk milletinin geleceği için hedefleri, projesi ve vizyonu olan tek partinin AK Parti olduğunu, diğerlerinin 18 senenin sonunda AK Parti'nin yaptıklarını tartışmaktan başka bir şey yapmadıklarını ve yeni bir söz söylemenin çok uzağında olduklarını ifade etti.

Yorumlar (0)