Tuncay Özkan: Ölmek üzereydim!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle ölümden döndüğünü ifade etti. 

SİYASET 28.11.2020, 12:30 28.11.2020, 12:34
Tuncay Özkan: Ölmek üzereydim!

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) siyaset dünyasını da ciddi derecede sarsmaya başladı. Yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan siyasetçilerden biri de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tuncay Özkan oldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Özkan'ın İzmir'de 30 Ekim Cuma günü meydana gelen depremin ardından vatandaşların arasına girdiği, bu nedenle yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığı değerlendirildi.

Yeni tip koronavirüsü (Covid-19) oldukça ağır geçiren Özkan, 27 gündür hastalığı ile mücadele ediyor. 

Özkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile sağlık durumuna dair bilgi verdi. 

"Tedavim sona erdi ama..."

Daha sağlıklı hissettiğini ve nefes alıp verebildiğini kaydeden Özkan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisinin sona erdiğini, fakat bu hastalığın kendisinde bazı rahatsızlıklara neden olduğunu söyledi.

Özkan, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) akciğerlerinde ve diğer organlarında hasara yol açtığını belirterek, bu konuda 3 ay boyunca mücadelenin süreceğini ifade etti. 

Gelecek haftadan itibaren normal yaşamına döneceğine dikkat çeken Özkan'ın, bunları anlatırken duygulandığı fark edildi. 

"Ölümden döndüm"

Özkan, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) çok önemli olduğunu ve halk arasında farkındalığın mutlaka artırılması gerektiğini belirterek, neredeyse ölmek üzere olduğunu söyledi.

Hayata döndürüldüğünü belirten Özkan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadelede büyük fedakârlıklar gösteren tüm doktorlara ve hemşirelere saygılarını sunduğunu ekledi.

Yorumlar (0)