Trump mı, Biden mı? Bahçeli açıkladı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı, partinin lideri Devlet Bahçeli'nin başkanlığında başladı. Bahçeli, "Trump mı kazanmalı, Biden mı?" sorusunun cevabını da bu toplantıda verdi.

SİYASET 05.11.2020, 15:40
Trump mı, Biden mı? Bahçeli açıkladı...

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi MYK (Merkez Yönetim Kurulu), partinin lideri Devlet Bahçeli'nin başkanlığında bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nde düzenlenen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında Covid-19 (yeni tip koronavirüs) salgınına karşı sosyal mesafe, maske ve hijyen önlemleri alındı. Tüm salon en ince ayrıntısına kadar dezenfekte edilirken, girişte de tüm MYK üyeleri ve katılımcılar sprey ile dezenfeksiyon işleminden geçirildi.

MHP Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı'nın basına açık bölümünde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir depreminde vefat edenlere rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara ise Allah'tan acil şifalar dileyerek başladı.

İzmir'de bir dönem hariç, 1989 senesinden bugüne kadar yerel yönetim sorumluluğunu CHP'nin üstlendiğini hatırlatan MHP Lideri Bahçeli, buna rağmen CHP'nin ve genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adeta sütten çıkmış ak kaşık gibi davrandığını, suçlu ve kusurlu aramasının küstah bir siyaset kifayetsizliği olduğunu vurguladı.

Devlet Bahçeli, siyasetleri enkaza dönen politikacıların, zillete gömülen partilerin; kardeşlik ve millî birlik ruhuna zarar vermelerinin mümkün olmadığının altını çizdi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin 59. Başkanlık Seçimi ile ilgili de konuşan MHP Lideri Bahçeli, seçimin analiz ve yorumunun isimler bazında değil, Türkiye'nin hak ve çıkarları ekseninde yapılması gerektiğini kaydetti.

Bahçeli, Amerika Birleşik Devletleri'nin başkanının kim olacağından ziyade, seçilen başkanın uygulayacağı politikaların kapsamının ve Türkiye'nin millî varlığına etkilerinin değerledirilmesi gerektiğini ifade etti.

Devlet Bahçeli'nin konuşmasının ardından MYK toplantısı basına kapatılarak devam etti.

Covid-19 pandemisi ve yaz dönemi sebebiyle uzun süredir yapılamayan MYK toplantısı, en son 19 Haziran 2020 Cuma günü düzenlenmişti.

Yorumlar (0)