Trafik kazası geçirmişti… Sarıgül’den Binali Yıldırım’a ziyaret

Türkiye Değişim Partisi (TDP) lideri Mustafa Sarıgül, Azerbaycan'da trafik kazası geçiren ve İstanbul’da tedavisi devam eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’ı hastanede ziyaret etti. 

SİYASET 23.10.2022, 15:48 24.10.2022, 09:33
Trafik kazası geçirmişti… Sarıgül’den Binali Yıldırım’a ziyaret

Azerbaycan’da trafik kazası geçiren ve Başakşehir Çam Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’a ziyaretler devam ediyor. Yıldırım ve Ayrım’ı hastanede ziyaret eden son isim, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül oldu. Kendilerine geçmiş olsun dileklerini ileten Sarıgül, doktorlarla da görüşerek son durum hakkında bilgi aldı. 


 

“Çok ciddi ve büyük bir kaza olduğunu gördüm”

Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım’ın büyük bir kaza atlattığını dile getiren Sarıgül, “Kendilerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kazanın kamuoyuna aktarıldığından çok daha ciddi ve büyük bir kaza olduğunu gördüm. Siyasette zarafeti, nezaketi hiçbir zaman geri plana atmamak lazım. İnsanlığı hiçbir zaman elden bırakmamak gerekiyor. Düşünceleriniz, görüşleriniz farklı olabilir ancak söz konusu insansa, o insanlığın görevini ve gereğini mutlaka yerine getirmek lazım. Sayın Binali Yıldırım’a ve Sayın Şamil Bey’e bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu ziyaretin ardından, vicdanen çok mutlu bir şekilde hastaneden ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Mustafa Sarıgül, Bartın’daki maden faciasında yaralanan ve tedavisi devam işçiler ile aileleriyle de bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. 



Yorumlar (0)