Temel Karamollaoğlu: Allah rızası için gerçekleri görün

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, "Siz bu ülkenin cumhurbaşkanısınız. Allah rızası için gerçekleri görün. İsminizin başına şimdi 'AK Partili Cumhurbaşkanı' eklendi diye, AK Parti haricindeki herkesi itelemeyin ya." dedi.

SİYASET 13.02.2021, 19:43
Temel Karamollaoğlu: Allah rızası için gerçekleri görün

Bir televizyon programına katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"AK Parti haricindeki herkesi itelemeyin"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sağduyuya davet eden Saadet Partisi lideri, “'Yaparım' demek yetmez, bununla iş bitmez. ‘Ben bu sorunu çözerim.' demekle, o iş çözüme kavuşmaz. Bunun için ben Sayın Erdoğan'ı sağduyuya davet ediyorum. Allah rızası için gerçekleri görün. Meselelere sizin gibi yaklaşmayan, sizler gibi düşünmeyen, AK Partili olmayan herkesi bir kucaklayın ya. Siz bu ülkenin cumhurbaşkanısınız. İsminizin başına şimdi 'AK Partili Cumhurbaşkanı' eklendi diye, AK Parti haricindeki herkesi itelemeyin ya." ifadelerini kullandı.

"Onlar yalaka, dost değil"

Geçmiş dönemde Erdoğan ile arkadaş olduklarına işaret eden Karamollaoğlu, “Herkes size düşmanca yaklaşmıyor. En azından ben o şekilde davranmıyorum. Bizim bir arkadaşlığımız var, geçmişimiz var. Fakat yanlışlara değinmezsem, o zaman ben de bu yanlışlara ortak olurum. Dost acı söylüyor. Sizden çıkarı olanlar, size acıyı söylemezler, hoşunuza gitmeyen şeyleri söylemezler, gerçekleri söylemezler. Onlar yalaka, dost değil. Çıkarları için yanınızdalar." dedi.


 

Yorumlar (0)