Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na: Sokakları dar ederiz

Şamil Tayyar, Kılıçdaroğlu hakkında bir sosyal medya paylaşımında bulundu. Tayyar, "Sandık dışı her gayretinizin karşısında durur, sokakları size dar ederiz." dedi.

SİYASET 30.12.2021, 20:50
Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na: Sokakları dar ederiz

AK Parti MKYK (Merkez Karar ve Yönetim Kurulu) Üyesi Şamil Tayyar, KPSS'den (Kamu Personel Seçme Sınavı) yüksek puan alan fakat sözlü mülakat sebebiyle elendikleri ileri sürülen gençlerin durumunu görüşmek için MEB'e (Milli Eğitim Bakanlığı) giden ama içeri alınmayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında paylaşımda bulundu.

Tayyar, Kılıçdaroğlu'nun TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) ve TCMB'ye (Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası) de gittiğini anımsatarak, "Sandık dışı her gayretinizin karşısında durur, sokakları size dar ederiz." sözlerini sarf etti. 

"Sokakları dar ederiz"

Kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Tayyar, şunları kaydetti:

"Hadi TÜİK ve Merkez Bankası'nı anladık, konuştuk, şov yaptık, güldük, geçtik. Şimdi sıra MEB'de. Sahiden bu işin suyu çıktı. Amaç ‘sivil itaatsizlik’ oluşturmaya çalışıp sokakları hareketlendirmek ise meşruiyet zeminini yitirirsiniz. Sandık dışı her gayretinizin karşısında durur, sokakları size dar ederiz."

"20 senelik emeklerimize yazık olur"

İBB'deki 'terör' teftişine de değinen Tayyar, şöyle konuştu:

"İmamoğlu’nu görevden almak, hiç hak etmediği bir paye olur. 20 senelik emeklerimize, bu güzel Türkiye'nin geleceğine yazık olur. Lafım ortaya. İsteyen istediği payı alır."

Yorumlar (0)