Tanju Özcan'dan istifa çağrısı

Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yaparak "Gurunuzla onurunuzla istifa edin. Kazananlara bırakın." dedi.

SİYASET 28.05.2023, 23:18 29.05.2023, 18:13
Tanju Özcan'dan istifa çağrısı

Bolu Belediye Başkanı Özcan, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, CHP lideri ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na emekleri için teşekkürlerini iletti.

Seçim sürecine dair yorumda bulunan Özcan, "Kendini yanıltan, özellikle birinci turda doğru yönlendirmeyen, 'O gitsin de biz gelelim.' diyen birkaç zavallı, kendi çıkarlarını Türkiye çıkarlarının önüne koyan, yakın çevresinde bulunan yalaka takım kaybetmiştir ve ettirmiştir. Buradan tarihi bir çağrıda bulunuyorum. Sayın Ekrem İmamoğlu derhal partinin başına geçmelidir. Nokta." ifadelerine yer verdi. 

"Lütfen artık bırakın"

Özcan, Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin genel merkezinde seçim neticelerine dair açıklamalarının akabinde ise şu paylaşımı yaptı:

"Ben mi yanlış anladım? Sayın Kemal Kılıçdaroğlu devam mı dedi? Muhalefeti dilediğin gibi organize ettin, kendini cumhurbaşkanı adayı ilan ettirdin. İstemeyen kişiler de bağrına taş basıp seni destekledi. Artık yeter. Lütfen artık bırakın, torunlarınızı sevin. 13 senedir umut verdiniz, bizi bu adama mahkum bıraktınız. Lütfen şu kuvvetini sizden alan, koltuk sevdalısı zavallılara kalkan olmayın, gurunuzla onurunuzla istifa ediniz. Kazananlara bırakın."

Yorumlar (0)