Soylu’nun iddialarına İmamoğlu’ndan cevap

“Ekrem İmamoğlu beni aradı” açıklamasında bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yanıt geldi. İmamoğlu, Soylu'nun ifadelerini yalanlayarak, "Eğer sen bu dediklerini kanıtlarsan ben, kanıtlayamazsan sen istifanı vermelisin." dedi.

SİYASET 28.12.2022, 16:45 28.12.2022, 16:48
Soylu’nun iddialarına İmamoğlu’ndan cevap

Ankara’da basın toplantısı gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, belediyelerde gerçekleştirilen soruşturmalar ile ilgili açıklamalar yaptı. Bakan Soylu, burada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçmiş zamanlarda kendisini aradığını ve “yardım” istediğini ifade etti.

“Bu tamamen bir kuyruklu YALAN!”

Bakan Soylu, İmamoğlu'nun geçtiğimiz dönemlerde kendisini aradığını ifade etmiş ve "CHP Genel Merkezi beni sevmiyor. Lütfen bana bu hususta yardım edebilir misiniz?" dediğini dile getirdi.

Bu sözlerin ardından İmamoğlu’ndan Soylu’ya yanıt geldi. Twitter hesabından açıklama yapan İmamoğlu, "Bakan Soylu “Saygılarımla” diye cümleye girdiğimi ve kendisini arayarak yardım talebinde bulunduğumu ifade etmiş. Bu tamamen bir kuyruklu YALAN! Telefon takibi sende, istihbarat sende, bütün bilgileri elde etme gücün bulunuyor. Eğer sen bu dediklerini kanıtlarsan ben, kanıtlayamazsan sen istifanı vermelisin. HODRİ MEYDAN."

Yorumlar (0)