Soylu’dan LGBT çıkışı: “Gençlerimizi koparacaklar”

LGBTİ'nin Avrupa ülkeleri tarafından yaygınlaştırılmaya çalıştığını ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Gençlerimizi LGBTİ’ye alıştıracaklar ve bizden koparacaklar." dedi.

SİYASET 28.08.2022, 16:51 29.08.2022, 13:07
Soylu’dan LGBT çıkışı: “Gençlerimizi koparacaklar”

Türkiye ile Avrupa arasında teknolojik alanlarda ilerleme konusundaki farkın düştüğünü ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa ülkeleri tarafından bu duruma devamlı olarak engel teşkil ettiğini söyledi.

“Türkiye’nin üzerine atıyorlar”

LGBTİ konusunda açıklama yapan Süleyman Soylu, "LGBTİ adını verdikleri söylem ile cinsiyetsizliği bu ülkenin üstüne atmak istemeleri de bu yüzdendir. İlk önce buna alıştıracaklar ardından da çocuğumuzu çoluğumuzu bizden koparacaklar. " dedi.

"LGBTİ midir nedir?"

300 senede ilk defa arada bulunan makası kapatmaya yaklaşıldığını ifade eden Bakan Soylu, “Biz bu arayı kapatmak istedik ancak bize izin vermediler. Hep başımıza vurdular, ‘bize bağımlı olmazsanız sizi burada yok ederiz’ dediler. İlk defa 21’inci yüzyılda biz bu makası daraltmaya başladık. Bu yüzden şu an çıldırıyorlar. Ekonomik olarak agresif hareketleri bu yüzdendir. Türkiye’yi kötü gösterme düşünleri bundandır. LGBTİ midir nedir, bu söylemi ülkemizin üstüne atmak istemeleri bu sebeptendir. İlk olarak alıştıracaklar ardından evlatlarımızı elimizden alacaklar. Biz yapılanların hepsinin farkındayız." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla bağlandı

Alacalı Mahallesi’nde ziyaret gerçekleştiren Süleyman Soylu’ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefon ile bağlanarak eşlik etti. Erdoğan, "Orada bulunan herkese buradan Çengelköy’den en manevi duygularım ile sevgi ve selamımı yolluyorum. İnanıyorum ki orada bulunanlar ileride ki seçim zamanında Şile’de çok yüksek bir ses getirecek. Bizim için Şile bir kale, bu yüzden o kale içerisinde çok daha değişik sesler geleceğine inanıyorum." dedi.

Yorumlar (0)