Soylu'dan o iddialara sert yanıt: Bir tane göstersinler, bakanlığı bırakırım!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlıkta kadrolaşma iddialarına ilişkin, "Bir tane göstersinler bakanlığı bırakırım. Bu sorularınız ile birilerinin çanağına su taşıyorsunuz." dedi.

SİYASET 20.11.2019, 17:41
Soylu'dan o iddialara sert yanıt: Bir tane göstersinler, bakanlığı bırakırım!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlıkta kadrolaşma iddialarına yanıt verdi.

Bakan Soylu, "Bir tane göstersinler bakanlığı bırakırım. Bu sorularınız ile birilerinin çanağına su taşıyorsunuz. İyi niyetli olabilirsiniz ama birileri kurumlarımız üzerinden yeni bir operasyon yapmak istiyor, bu oyuna gelmeyin." ifadelerini kullandı.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, konuşması sırasında Soylu'ya "İçişleri Bakanlığında Menzil tarikatının çok ciddi kadrolaştığı, tayin-atama yaptırdığı iddiaları var. Bir İçişleri Bakanı olarak gönül rahatlığı ile 'bakanlığımızda herhangi bir tarikat yoktur, herhangi bir cemaat yoktur' diyebilir misiniz?" sorusunu yöneltti.

"Bu oyuna gelmeyin"

Soylu ise "Bir tane göstersinler bakanlığı bırakırım. Bu sorularınız ile birilerinin çanağına su taşıyorsunuz. İyi niyetli olabilirsiniz ama birileri kurumlarımız üzerinden yeni bir operasyon yapmak istiyor. Bu oyuna gelmeyin." karşılığını verdi. 
 

Yorumlar (0)