Sofuoğlu vekillikten alacağı tüm maaşı bağışladı!

SüperSport Dünya Şampiyonu ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında 3 aylık maaşını Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) bağışladı.

SİYASET 30.03.2020, 10:27
Sofuoğlu vekillikten alacağı tüm maaşı bağışladı!

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, bundan sonra da alacağı tüm maaşlarını ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya devam edeceğini bildirdi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde 12 Aralık 2019 tarihinde çıkan ve dünyaya etkisi altına alarak binlerce kişinin ölümüne yol açan koronavirüs (Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında anlamlı bir destekte bulundu.

AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında 3 aylık maaşını Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) bağışladığını açıkladı.

Kenan Sofuoğlu, paylaşımında şöyle dedi:

"Her zorlu süreçte olduğu gibi bugünlerde de en büyük yük devletimizindir. 3 aylık maaşımı TBMM'ye ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm maaşlarımı ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya devam edeceğim inşallah."

Yorumlar (0)