"Sıradaki gündemim otomobilde ÖTV"

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın, EYT düzenlemesinin detaylarını açıklamasının akabinde paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz 18 Temmuz’da yaptığı "EYT… Loading..." paylaşımını alıntılayarak "Hayırlı ve uğurlu olsun." dedi. İkinci bir paylaşımda bulunan CHP lideri, "Sıradaki gündemim ise otomobilde ÖTV. Neticeyi biliyoruz, beni yorma Erdoğan." ifadelerini kullandı.

SİYASET 28.12.2022, 23:55 29.12.2022, 09:08
"Sıradaki gündemim otomobilde ÖTV"

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın EYT’lilere (emeklilikte yaşa takılanlar) yönelik olarak yapılan düzenlemeden 2 milyon 250 bin vatandaşın yararlanacağını ve hiçbir yaş sınırı uygulanmayacağını duyurmasının akabinde kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

CHP lideri, geçtiğimiz 18 Temmuz tarihinde yaptığı “EYT… Loading...” paylaşımını alıntılayarak "Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

"Sıradaki gündemim ise otomobilde ÖTV"

Kılıçdaroğlu, bir süre sonra yaptığı ikinci paylaşımında ise Erdoğan'ı etiketleyerek, "Sıradaki gündemim ise otomobilde ÖTV. Neticeyi biliyoruz, beni yorma Erdoğan." ifadelerine yer verdi. 

Erdoğan duyurmuştu

EYT düzenlemesine dair açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Emeklilik hakkının kullanılabilmesi konusunda herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacak. Düzenleme ile birlikte yaklaşık olarak 2 milyon 250 bin yurttaşımız emekli olma hakkına kavuşmuş oldu." demişti. 

Yorumlar (0)