Sinan Oğan'dan yeni kabine değerlendirmesi

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi öncesi Cumhur İttifakı'na destek açıklamasında bulunan Sinan Oğan yeni kabinenin açıklanmasının sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği bilgilendirmede, "İlk günden bu yana beri adımız hakkında yürütülen 'pazarlık' gibi spekülasyonların ne derece yersiz ve iftira hedefli olduğu bir defa daha göz önüne serilmiştir" dedi.

SİYASET 04.06.2023, 10:31 14.06.2023, 09:34
Sinan Oğan'dan yeni kabine değerlendirmesi

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi öncesi Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek açıklaması yapan Sinan Oğan, yeni kabinenin açıklanmasının sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirmede bulundu.

“Bir defa daha şahit olundu”

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sinan Oğan, şu ifadelerde bulunuldu: "Yeni kabinenin milletimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İlk gün de dile getirdiğimiz şekilde Sayın Cumhurbaşkanı ile tarafımın herhangi bir şekilde makam pazarlığı yapılmamış, ilkeler temelinde bir anlaşmamız olmamıştır. O nedenle ilk zamanlardan bu yana tarafımız üzerinde gerçekleştirilen 'pazarlık' gibi spekülasyonların ne derece yersiz ve iftira hedefli olduğu bir defa daha şahit olunmuştur. Başta sığınmacılar ve ekonomi olacak şekilde önümüzdeki süreçte ilkelerimizin faaliyete sokuluşuna hep birlikte şahit olacağız inşallah…"

Yorumlar (0)