Sevigen, Kılıçdaroğlu’na karşı “mektuplu harekat” başlattı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu eleştirdiği için partiden ihraç edilen Mehmet Sevigen, 7 bin kişiye mektup göndererek Kılıçdaroğlu'na karşı harekete geçeceğini duyurdu. Sevigen daha önceki açıklamalarında da partiden pek çok kişiden Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı olduğunu, gerçek CHP’lilerin de parti yönetiminde azınlığı oluşturduğunu ifade etmişti. 

SİYASET 21.04.2022, 17:12 22.04.2022, 09:36
Sevigen, Kılıçdaroğlu’na karşı “mektuplu harekat” başlattı

Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdiği gerekçesiyle CHP’den ihraç edilen eski Milletvekili Mehmet Sevigen, Kılıçdaroğlu’na karşı harekete geçmeye hazırlanıyor. CHP içinde yeni bir hareket başlatmaya hazırlanan Sevigen, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılarak tüm okları üzerine çeviren açıklamalarda bulunmuştu. O programdan sonra çok sayıda telefon aldığını dile getiren Sevigen, CHP tabanının çoğunluğunun Kılıçdaroğlu’ndan rahatsız olduğunu kaydetti. Bu konuda adım atmak için toplam 7 bin kişiye mektup göndereceğini duyuran Sevigen, mektubun içeriğini de paylaştı.



“CHP’liler! Ayağa kalkın ve partiye sahip çıkın!”

Mehmet Sevigen aynı dönemde başka bir televizyon programına katılarak göndereceği mektubun içeriği sorulduğunda şu cevabı vermişti: “Kemal Kılıçdaroğlu partiyi 14’üncü kattan yönetir. Kendisi tam 14 senedir genel başkan ama nereden bakarsanız bakın hep başarısız. Geldi, MYK değişti. Seçilmiş herkesi kapının önüne koydu. Hep dışarıdan gelen ve nereden geldiği de belli olmayan insanları partiye yerleştirdi.”

Yorumlar (0)