Selçuk Özdağ: Neler oluyor diye sordu!

Selçuk Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini aradığını ve "Neler oluyor?" diye sorduğunu söyledi.

SİYASET 18.01.2021, 08:26 19.01.2021, 10:23
Selçuk Özdağ: Neler oluyor diye sordu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evinin önünde 4 kişiden oluşan sopalı bir grubun kendisine saldırması sonucu başından ve yüzünden yaralanan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ı arayarak telefonda bilgi aldı ve "geçmiş olsun" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olayın yaşandığı akşam hastanede tedavi görürken kendisini telefonla aradığını ve “Ne yapıyorsunuz Selçuk Bey? Neler oluyor?" diye sorduğunu, kendisinin de olayı anlattığını söyledi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin söylediği sözlere karşılık olarak kendisinin de üslubu dairesinde cevaplar verdiğini Erdoğan'a anlatan Selçuk Özdağ, "Evimin önünde arabaya binerken ikisi sopalı ikisi silahlı olmak üzere dört kişinin bir anda saldırısına uğradığımı, içlerinden birinin şoförüme silah çektiğini, birinin elinde taşıdığı sopa ile arkamdan ayaklarıma vurduğunu ve beni düşürmeye çalıştığını, uzun süre karşılıklı dövüştüğümüzü, şoförümün silah çektiğini ve saldırganların kaçtığını anlattım kendisine. Silahı kimin kullandığını bana sordu. Ben de, arabamda ruhsatlı silahımın olduğunu ve şoförümün o silahı alıp kullandığını ifade ettim. Geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ben de hassasiyetleri ve duyarlılıkları için teşekkür ettim kendilerine.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)